Területi Közigazgatási Szilágysomlyó város egysége megvalósítja a projektet “A Nemzeti Center Szilágysomlyó turisztikai tájékoztató és promóció.” no. 54004. A projekt 7 hónap leforgása alatt a Regionális Operatív Program 2007-2013, 5. prioritás – “A fenntartható fejlődés és a turizmus támogatása”, Beavatkozási terület 5.3 – “A turizmus potenciál növelését és megteremteni a szükséges infrastruktúrát abbol a célbol hogy növelyük Románia vonzerejét mint turisztikai desztináció”, “Létrehozása a Nemzeti Információs Központok és Idegenforgalmi Promotio (CNIPT) és felruházása. Irányító Hatóság Regionális Operatív Program 2007-2013 Regionális Fejlesztési Minisztérium és a Közigazgatási és a Nemzeti turizmus.

A projekt általános célja abbol áll hogy növelje a román turisztikai Szilágysomlyó régió nemzeti és nemzetközi szinten.

A konkrét célkitűzések a “National Center Szilágysomlyó turisztikai projekt tájékoztató és promóciók” a következők:

  • A Nemzeti Információs Központ és a turizmus létrehozása, előmozdítása Szilágysomlyón a Báthory kastely egy negyed részében.
  • létrehozza a számítógépes integrált rendszert és a helyi turisztikai kínálatók a Nemzeti Információs Központ és Idegenforgalmi Promotios Szilágysomlyó-ról, egy weboldal és idegenforgalmi termékek, zonális / regionális / nemzeti / nemzetközi létrehozasával.
  • a turisták számának növelése azaz turisztikai potenciál növelése és regionális, nemzeti és nemzetközi turisztikai piacon.
  • növelése a turisták információhoz való hozzáférése a CNIPT-n keresztül a Szilágysomlyói fizikai és online fejlesztése és forgalmazása, információs és propagandai anyagok a környékbeli turisztikai formák.
  • fenntartása és növelése, a város területen a munkahelyteremtésnek, a turisztikai fejlesztés miatt.

Megtekintések száma: 395