Cabana Brădet

Cabana Brădet – o oază de natură și liniște în plină agitație citadină.

Locul în care cu aproape 50 de ani în urmă un grup de oameni inspirați grupați în cadrul cooperativei locale de atunci au pus piatra de temelie pentru a construi un loc de petrecere a timpului liber după o zi sau o săptămână de muncă este cel mai binecuvântat din întreaga zonă și nu numai.

Ambianța deosebită, intimitatea amenajărilor și decorațiunilor, aerul deosebit de curat și proaspăt, priveliștea minunată, dar și apropierea de oraș, deosebește Cabana Brădet de alte pensiuni din zonă. Practic lumea vine aici pentru “parfumul” pe care amestecul de istorie, civilizație, natură și confort îl emană, indiferent de anotimp, dar mai ales vara cand corul păsărelelor pădurii sau vizitele inopinate ale căprioarelor aduc un plus de farmec.

Situată în inima naturii, înconjurată de o pădure sălbatică, străjuita de un pâlc de pini – monument al naturii, cu vedere panoramică spre oraș, la numai câteva sute de metri de centrul orașului Șimleu Silvaniei, Cabana Brădet, cum îi spun localnicii, are de toate: salon elegant, numai bun pentru nunți sau alte evenimente organizate, dar și pentru servitul mesei, mini-sală de conferințe, cramă rustică, terasă în plină pădure, bar cu cele mai alese băuturi, ceaiuri sau cocktail-uri, bucătărie de clasă cu meniuri de la preparate tradiționale românești sau ungurești, până la spaghetele și pizzele italiene sau la bucătăria chinezească, dotată cu rotisor și cuptor cu proțap în aer liber.

Pe cei care doresc să înnopteze aici îi așteaptă camere confortabile dotate cu tot ce presupune o ședere civilizată, iar pentru divertisment doritorii au la dispoziție biliard, tenis de masă, șah sau mini-popice.

O drumeție pe frumoasa “Măgura” sau vizita la cetatea Bathory, casa memorială “Iuliu Maniu” sau muzeul orașului – Simleu Silvaniei are o vechime de 760 ani – la fabrica de sampanie “Silvania” sau la “SIMEX”, cea mai mare fabrica de mobilă artă din Europa, sunt obiective turistice care merită văzute.

Adresa: Str. Partizanilor, nr. 28, Șimleu Silvaniei
Email:rezervari@cabana-bradet.ro
Site: www.cabana-bradet.ro
Telefon: +40 260 677 300