Camping Turistic Piscicol

Camping-ul piscicol Simleu este situat in judetul Salaj, in aproprierea orasului Simleu Silvaniei. Campingul este amplasat intr-o zona deosebita de deal, o zona pitoreasca, cu paduri si livezi.

Simleu Silvaniei este situat in partea de vest a judetului Salaj la o distanta de 29 km fata de municipiul Zalau. Orasul cuprinde localitatile Bic, Cehei si Pusta. Localitatea se intinde pe o suprafata de 62,26 km2 in depresiunea Simleului, sub Magura Simleului, in bazinul hidrografic al Crasnei. Simleu Silvaniei, se afla situat langa orasul Dacidava si inca reprezinta un obiectiv turistic important.

Campingul turistic Simleu detine 8 casute din lemn, dotate cu televizor, frigider, baie comuna, corp sala mese  si o parcare barbeque.

In cadrul campingului exista, de asemenea, un numar de 5 lacuri piscicole ce contin crap, salau, somn, stiuca. Suprafata lacurilor este intre 3 ha si 0,5 ha  iar zona in care sunt situate este o zona linistita, foarte frumoasa.

Accesul in campingul piscicol Simleu se face din Simleu Silvaniei, pe drumul catre Manastirea Bic. Exista un indicator (cca 2,5 km drum de tara) pentru a semnala drumul catre camping.