Concert Ada Milea și Bobo Burlăcianu la Șimleu Silvaniei

Din seria evenimentelor inedite organizate în Cetatea orașului Șimleu Silvaniei, următorul se vrea a fi un alt fel de concert marca Ada Milea. Născută la Tg.Mureș în 5 August 1975 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Tg.Mureș, secțiunea actorie  în 1998. De-a lungul timpului a susținut concerte numeroase în țară și în Marea Britanie, S.U.A, Franța Belgia, Spania, Germania, Elveția, Olanda, Italia, Suedia, Polonia, Ungaria, Israel, Finlanda și Republica Moldova.

Ada Milea este și câștigătoarea a numeroase premii naționale ca Premiul Criticii la Gala UNITER 2006 și premiul pentru muzică de teatru la Gala UNITER 2008. Ada nu este doar actriță și cântăreață ci și scriitoare și compozitoare. Dintre realizările ei cartea Quijote și muzica filmului ”Tertium Non datur” în regia lui Lucian Pintilie.

La Șimleu Silvaniei Ada va veni însoțită de Bobo Burlăcianu, interpret și compozitor , membru fondator al formațiilor Fără Zahăr și  The bread pits.

Împreună cu Darius Prodan și echipa de voluntari vă invităm  să fredonați împreună cu Ada Milea și Bobo Burlăcianu fragmente din cele mai renumite concerte ale lor.