Fabrica de mobilă Simex

SIMEX este un brand mondial consacrat în prelucrarea lemnului, cu sediul central în capitala mobilei românești: Șimleu Silvaniei, situat în inima Sălajului, care a devenit un loc însemnat pe harta națională și internațională a industriei de mobilă. Rădăcinile sale continuă tradiția de câteva secole a meșteșugarilor locului, care transmit din generație în generație, această frumoasă meserie de tâmplar și producător de mobilă din lemn masiv.

De peste 70 de ani, SIMEX își desfășoară activitatea neîntrerupt la poalele Măgurii în capitala mobilei românești Șimleu Silvaniei. Prin exporturile generate, SIMEX a devenit ambasadorul comercial al României în lume. Din 1947 produce orice din lemn masiv la nivel de artă și calitate excepțională. SIMEX – brand internațional consacrat, cu acționariat 100% românesc

Specializat în producția de mobilier de artă din lemn masiv, elegant și modern, respectând toate stilurile arhitectonice, punând în prim plan calitatea și dezvoltându-și în permanentă asortimentul, SIMEX a devenit cel mai important producător de mobilă românească pe piața din Europa de Est, fiind un brand internațional binecunoscut.

Mai mult decât o fabrică de mobilă, SIMEX este în primul rând dorința de a satisface gustul pentru frumos, o delectare, adică elegantă, echilibru, rafinament, SIMEX însemnând mobilă-artă sau arta de a face mobilă. SIMEX mai înseamnă natură vie – omul și natura, lemnul și caldura lui. SIMEX este o adevărată tentație, tentația de a te face să te simți în propria ta casă că un adevărat rege.

SIMEX produce orice tip de mobilier, în orice cantitate și diferite stiluri: clasic, modern, art-deco, baroc, rustic și desigur, execută cu succes cele mai complicate și pretențioase comenzi unicat, personalizate conform cererii clientului. SIMEX produce orice din lemn masiv la nivel profesional și calitate excepțională. SIMEX este pregătit cu adevărat pentru a oferi casa de vis.

Sub brandul arhicunoscut Stil, Confort, Durabilitate – Mobila Românească, SIMEX produce o gamă largă de mobilier: dormitoare, camera de zi, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV, fotolii, canapele, mobilă tapițată, mobila pentru copii, toate tipurile de mobilier mic și mare, mobilier pentru hoteluri etc. Îmbinând utilul cu plăcutul, funcționalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a înțeles dintotdeauna acest lucru.

Compania SIMEX se prezintă cu succes la marile expoziții internaționale de profil din lume, unde de fiecare dată este premiată pentru calitate, design, inovație și seriozitate. Peste tot în lume eticheta SIMEX reprezintă o carte de vizită serioasă, care garantează calitatea și face o promovare pozitivă maximă, la sintagma «Made in Romania» pentru toate produsele românești!

Activitatea companiei SIMEX se reflectă în colaborări pe o rază lungă din Europa până în Asia și America de Nord. Acest succes demonstrează faptul că brandul românesc SIMEX, respectiv industria românească de mobilă are valori și resurse apreciate pe plan internațional.

Faptul că mobila SIMEX împodobește astăzi interioare de la Kremlin, Sankt Petersburg, Palatul Prezidențial din Turkmenistan, Palatul Parlamentului din România, Castelul Peleș precum și alte instituții celebre din Europa reprezintă cea mai bună carte de vizită a companiei, marcă a calității și a aprecierii de care se bucură la nivel internațional.

SIMEX continuă tradiția mobilierului de calitate care nu se face în câteva minute, dar care arată impecabil și rezistă zeci de ani. SIMEX este moștenirea pe care o lasă fiecare dintre noi, copiilor noștri….generațiilor următoare care au nevoie de valori acum poate mai mult decât niciodată.

Se pot organiza tururi de vizitare, a fabricilor de mobilă din lemn masiv SIMEX, respectiv a expoziției cu vânzare.

Adresa: SIMEX SA, str. Cehei, nr. 100, Simleu Silvaniei – 455300, jud. Salaj.

E-mail: office@simex.ro

Site: http://www.simex.ro

Telefon: +40 260 678 654; +40 372 474 000

Facebook: https://www.facebook.com/MobilaSimex

Comanda online: https://www.mobilasimex.ro