Restaurant A-La-Carte Fleur du Flavours Castle Inn

Priveliștea către Măgura Șimleului, râul Crasna și către Pădurea Morii oferă cadrul ideal pentru o ședere de neuitat. O echipă profesionistă și amabilă este pregătită să asigure confortul și odihna pe care o merită fiecare. Oferta include atât cazarea in Șimleu Silvaniei, mâncarea la Restaurantul Fleur du Flavours, piscina acoperită încălzită, sala de fitness, sauna, cât și o grădină de vară.

Pensiunea Castle Inn de 3 margarete din județul Sălaj pune la dispoziție 15 camere și 3 apartamente, în regim de demipensiune. Dacă ești în căutarea unui restaurant in Șimleu Silvaniei, restaurantul Fleur du Flavours te așteaptă cu un meniu inedit cu mâncăruri alese și deosebite.

O oază de relaxare, confort și deliciu culinar. Capacitatea restaurantului de 350 de locuri este perfectă pentru onomastici, petreceri sau cine romantice. Restaurantul beneficiază de sistem de climatizare, parcare supravegheată, spațiu de fumători și acces wireless.

Castle Inn este locul ideal pentru organizarea de evenimente formale, informale, de familie sau companii, având în portofoliul său o experiență de durată în organizarea de nunți, petreceri tematice, conferințe, reuniuni, botezuri, aniversări, traininguri, întâlniri de afaceri și multe altele. Sălile  pot fi folosite atât ca și locație de nuntă, cât și de training, conferințe sau locație eveniment Sălaj.

Grădina de vară este ideală pentru zilele însorite și nopțile relaxante. Sub umbrelele mari te poți bucura de o masă inedită și o băutură răcoritoare. Capacitatea terasei este de 40 de persoane, ideală pentru reuniuni de familie, prieteni, dar este și o locație perfectă pentru orice tip de evenimente corporate în județul Sălaj.

Adresa: Str. Partizanilor, nr. 43, Șimleu Silvaniei, județul Sălaj
Site: http://castle.ro/
Telefon: +40 260 676 811