Pensiunea Randra

Pensiunea Randra este poziţionată pe DN1H între localităţile Nuşfalău şi Şimleu Silvaniei. Pensiunea își deschide porţile pentru toţi cei care vor să facă o escapadă din agitaţia cotidiană într-o atmosferă plăcută, liniştită, cu peisaje deosebite. Este localizată într-o poiană de vis, fiind înconjurată de păduri dese şi lacuri, favorizând astfel plimbările liniştite pe potecile mai mult sau mai puţin bătătorite şi pe lanurile întinse.

Pensiunea Randra dispune de 23 camere de cazare – clasificate cu 3 şi 4 margarete – double sau cu pat matrimonial, precum şi de 2 apartamente la standarde înalte. Pentru servirea mesei, dispune de un restaurant cu 40 locuri, program non-stop. O sală de conferintă cu 50 de locuri complet dotată este oricând pregătită pentru teambuilding-uri, lansări de carte, conferinţe sau întâlniri de afaceri.

Cu o activitate de peste 13 ani, Pensiunea Randra vine în întâmpinarea clienţilor cu o invitație  înspre relaxare, destindere şi regăsirea sinelui, într-un ambient deosebit, oferind condiţii de cazare alese şi un meniu variat, precum şi servicii de organizări evenimente.

Poziţionată pe DN1H, între localităţile Nuşfalău şi Şimleu Silvaniei, Pensiunea Randra îşi deschide porţile pentru toţi cei care vor să facă o escapadă din agitaţia cotidiană, într-o atmosferă plăcută, liniştită, cu peisaje deosebite. De departe, mândria noastră cea mai mare este peisajul. Pensiunea Randra este localizată într-o poiană de vis, fiind înconjurată de păduri dese şi lacuri, favorizând astfel plimbările liniştite pe potecile mai mult sau mai puţin bătătorite şi pe lanurile întinse.

Clienții noștri ne cauta pentru activități sportive (dispunem de teren de fotbal cu gazon natural), pescuit, spațiu de joaca pentru copii, spatii interioare și exterioare generoase pentru diverse tipuri de întâlniri (târguri, conferințe, teambuildinguri, nunti, botezuri, majorate), și nu în ultimul rand, pentru liniștea pe care o oferă poiana noastră frumoasa.

Contact:  0756 562 914  , http://pensiunearandra.ro/pensiunea-randra/