Targ de Craciun, editia a III-a

Primăria orașului Șimleu Silvaniei prin Centru Național de Informare Turistică împreună cu  Crucea Roșie Sălaj- Subfiliala Șimleu Silvaniei organizează în perioada 17-19 decembrie 2021 evenimentul intitulat ” Târgul de Crăciun ”situat la a III-a ediție.

Prin acest Târg de Crăciun, aflat la a III a ediție , dorim să devină un loc cald și prietenos , să aducă lumină și bucurie într-un sezon rece și întunecat pentru că Sărbătoarea Crăciunului ne aduce de fiecare dată multe bucurii, multă pace, iubire și atenție din partea celor din jur.

Crăciunul e special și pentru fiecare dintre noi are o semnificație aparte, este un moment care creează amintiri. Pentru ca totul să fie cuprins de magia sărbătorilor, minunatele glasuri ale copiilor  se vor auzi în Cetate începând cu prima zi a evenimentului începând cu ora 18.00, cântând tradiționalele colinde.  La Târgul de Crăciun nu vor lipsi nici   ornamentele de Crăciun, vinul fiert,   produsele tradiționale locale, atelierul de ornat turtă dulce, bradul  care va fi împodobit de toți participanții la eveniment,  precum și  Moș Crăciun,care va aduce un zâmbet de bucurie pe fața fiecărui copil.

Ne dorim să fiți alături de noi să răspândim împreună bunătatea și speranța.