Târg Ocazional de Crăciun în Parcul Cetății din Șimleu Silvaniei

Primăria orașului Șimleu Silvaniei, împreună cu Crucea Roșie-filiala Șimleu Silvaniei și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică organizează în premieră târgul ocazional de Crăciun în perioada 28-29 Noiembrie. Cu sprijinul voluntarilor parcul Cetății din Șimleu Silvaniei se va umplea de atmosfera minunată a sărbătorilor de iarna cu arome de scorțișoară și turtă dulce .

Parcul Cetății va îmbrăca haine festive înaintea sărbătorii nașterii pruncului Iisus. Producătorii tradiționali vor oferi decorațiuni de Crăciun, turtă dulce, ciocolată, vin fiert și multe alte surprize.

O atracție specială o va avea bradul care va fi împodobit împreună cu locuitorii orașului. Bineînțeles de nelipsit va fi Moș Nicolae/Crăciun care vine special pentru toți copiii. În acest an dorința organizatorilor este de a atrage cât mai mult public implicat în activitățile culturale și sociale ale orașului, de a oferi un sprijin familiilor cu copii aflați în situații mai dificile și de a încerca să redea zâmbetul și atmosfera feerică a Crăciunului tuturor celor care nu au avut parte de ea în ultima vreme.

Căsuța specială a Moșului îi așteaptă pe toți iubitorii acestei sărbători să participe la clipe și împreună să se bucure de magia sărbătorilor.