ZILELE ORAŞULUI ŞIMLEU SILVANIEI, ediţia 2017

Biroul de presă al Primăriei oraşului Şimleu Silvaniei transmite următorul COMUNICAT DE PRESĂ

ZILELE ORAŞULUI ŞIMLEU SILVANIEI, ediţia 2017

În perioada 14-16 iulie 2017, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Şimleu Silvaniei organizează cea de-a XIV-a ediţie a “Zilelor oraşului Şimleu Silvaniei”.

Evenimentul va debuta vineri, ora 18.30, cu parada portului, jocului şi cântecului popular a formaţiilor participante la Festivalul Internaţional de folclor “La Fântâna Dorului” şi va continua, până spre miezul nopţii, cu spectacolele ansamblurilor participante la acest festival.
Seara de sâmbătă va fi dedicată muzicii uşoare. În deschidere vor evolua solişti şi trupe locale: Alex Moisi, Andreea Rus, Trupa “AKA”(soliste Aida Pop, Carla Ruţaş, Andreea Budai), trupa de dans hip-hop “Outload”, după care vor suţine concerte artişti consacraţi din muzica românească: formaţiile Zdob şi Zdub şi Talisman, Corina, Julia Jianu, intercalate de momente umoristice de excepţie oferite de îndrăgita trupă Vacanţa Mare. Spectacolul de sâmbătă seara se va încheia cu focul de artificii.
Duminică, ultima zi de sărbătoare a oraşului din acest an, se va încheia în ritmuri populare asigurate de formaţii şi ansambluri din ţară şi străinătate şi de îndrăgitele artiste de muzică populară şi de petrecere: Sava Negrean Brudaşcu şi Angela Rusu.

Declaraţie Septimiu Cătălin Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei:

“Noutatea pe care o aduce această ediţie a zilelor oraşului este locaţia. Ne-am gândit ca începând cu acest an, locul de desfăşurare a spectacolelor, amplasarea tarabelor comercianţilor şi a parcului de distracţii să fie pe stadionul oraşului, evitând astfel blocarea circulaţiei autovehiculelor în zona centrală a oraşului. Şi această ediţie, ca şi cele de până acum, este organizată gândindu-ne la cetăţenii de toate vârstele din oraş, şi nu numai. Sperăm ca acţiunile noastre să fie apreciate de toţi cei prezenţi”

Aceste manifestări sunt prilejuite de împlinirea a 766 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Simleu Silvaniei. Evenimentul este organizat de Primăria oraşului Şimleu Silvaniei, în parteneriat cu SC Caravana lui Axinte SRL.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!